Homenage Anfós Ramón i Garcia

Homenage Anfós Ramon i Garcia

Homenaje a Anfos Ramon i García

El 18 de setembre de 2024, l’Entitat Cultural El Piló va organisar un emotiu homenage al poeta i escritor valencià Anfos Ramon i García, en motiu del centenari del seu naiximent. L’event va tindre lloc en la sèu de l’entitat, situada en la calle Doctor Moliner, Burjassot, i va ser inaugurat pel president de l’entitat, Pepe Barat, qui va donar la benvinguda als assistents.

Despuix de l’introducció inicial de Pepe Barat, va intervindre Ricart Folgado, president de la Associació d’Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA), qui va destacar l’importància de no ignorar el llegat de Anfos Ramon i García, subrallant la seua significativa contribució a la llengua i cultura valencianes.

Posteriorment es va procedir a la llectura de fragments de l’obra de l’homenajat. Dits fragments varen ser llegits pels tres presidents d’honor de la Associació d’Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA): María Jesús Coves, Aureli López Muñoz i Vicent Josep Escuder Bisba aixina cóm el mateix Ricardo per a finalisar. Despuix, el cantador Vicent Fita va interpretar una cançó els versos llegits.

També varen assistir a l’acte el propi fill de l’homenajat aixina com Oscar Roda, Vice-President de lo Rat Penat.

L’homenage va concloure en un sopar de sobaquera, a on els assistents varen poder gojar d’un ambient propenc i de camaraderia.


Fotos de l’acte